Oct 11

Seminar: Evaluarea impactului asupra mediului (EIM) şi Convenţia de la Aarhus

Seminar

Evaluarea impactului asupra mediului (EIM) şi Convenţia de la Aarhus

Noiembrie/decembrie 2011

 

Stimată Doamnă / Stimate Domn,

Centrul de Resurse Juridice (CRJ) şi Asociaţia Justice&Environment au plăcerea să vă invite la un seminar pe tema procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului (EIA) şi a Convenţiei de la Aarhus.

Vor avea loc două sesiuni, in perioadele: 30 noiembrie – 2 decembrie şi 2 decembrie – 4 decembrie la Sinaia, Hotel Regina. Aveţi posibilitatea să alegeţi o singură sesiune la care doriţi să participaţi, în limita a 20 de participanţi pe sesiune. La cursuri pot participa: funcţionari publici din autorităţile de mediu sau a căror activitate este relevantă pentru protecţia mediului, judecători de la tribunale şi curţi de apel, avocaţi, consilieri juridici precum şi reprezentanţi ai ONG-urilor interesate din toată ţara.

Instruirea are ca scop consolidarea cunoştinţelor privind evaluarea impactului asupra mediului şi Convenţia de la Aarhus privind accesul la informaţia referitoare la mediu, participarea publicului la luarea deciziei şi accesul la justiţie în probleme de mediu.

La sesiunea de training va participa ca expert în legislaţia europeană de mediu, Doamna dr. Szilágyi Szilvia, Ungaria. Pe parcursul prezentării acesteia va fi folosită limba engleză şi va fi asigurată traducere.

Agenda cursului şi alte detalii organizatorice vor fi transmise prin e-mail participanţilor. Organizatorii acoperă cheltuielile de cazare, transport şi masă  pentru un grup de 20 de participanţi la fiecare sesiune.

Pentru confirmarea participării vă rugăm să ne contactaţi la nr. telefon 021-212.06.90, fax: 021-212.05.19 sau e-mail catalina@crj.ro, persoană de contact: Cătălina Rădulescu, Manager program – Centrul de Resurse Juridice.

Invitatie (format pdf)

Formular înregistrare (format pdf)

Permanent link to this article: http://www.crj.ro/blog/archives/352