Vrei să te implici?

Vrei sa te implici?

Din 2003 vizităm inopinat şi furnizăm informaţii şi consiliere juridică copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi intelectuale sau cu probleme de sănătate mintală închişi în centrele de plasament, centrele rezidenţiale şi spitalele de psihiatrie din România. Am strâns în jurul nostru o echipă formată din avocați, psihologi, asistenţi sociali şi medici care, împreună cu voluntarii, ne susţin în demersurile făcute pentru respectarea drepturilor fundamentale ale persoanelor cu dizabilităţi.

Astfel, voluntarii ne însoțesc în vizitele noastre inopinate în centre, participă la documentarea cazurilor şi întocmirea rapoartelor și dobândesc experiență „hands-on”, alături de specialiști din domenii precum drept, psihologie, asistenţă socială şi comunicare.

Dacă vrei să te alături echipei noastre de experți sau să lucrezi la un film documentar despre drepturile persoanelor cu dizabilități, te rugăm să completezi formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp. Așadar, bun venit în echipa noastră.

 

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann