Centrul de Resurse Juridice (CRJ) are plăcerea să vă invite la seminarul de informare privind managementul diversităţii

Centrul de Resurse Juridice (CRJ) şi Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) vă invită la evenimentul: „Seminar de  informare privind managementul diversităţii”. Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Reţea multi-regională de servicii de consiliere pentru incluziunea socială a persoanelor discriminate” finanţat POS-DRU şi implementat de către CRJ în parteneriat cu CNCD şi Fundaţia Giacomo Brodolini (Italia).

Scopul evenimentului este acela de a prezenta actorilor interesaţi (angajatori, manageri de resurse umane, lideri de sindicat şi reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale din domeniul antidiscriminării/incluziunii sociale) ideea de managementul diversităţii în România şi instrumente concrete prin care diversitatea poate deveni un avantaj de afaceri.

Considerăm că societatea românească este o societate diversă şi că diversitatea şi implicaţiile acesteia în câmpul muncii nu pot fi ignorate. De la situaţii de discriminare – şi prin urmare de încălcare a legii – până la pierderea unor resurse umane sau segmente de clienţi importante, ignorarea diversităţii aduce consecinţe negative.

În cadrul evenimentului vom prezenta conceptul de management al diversităţii, exemple de bună practică la nivel european, iniţiativele UE în domeniu, paşii pe care i-am făcut în cadrul proiectului pentru a dezvolta şi implementa instrumente de managementul diversităţii cât şi un model concret de implementare a managementului diversităţii în companii. Experţi în domeniu vor aduce contribuţii specifice şi vor răspunde la întrebări.

Evenimentul se va desfăşura marţi, 15 mai 2012, ora 09:30, la Hotel Internaţional, str. Căuzaşi, nr. 27, sector 3, Bucureşti. Participarea este gratuită iar cheltuielile de participare vor fi acoperite. Pentru a putea participa, vă rugăm să completaţi formularul ataşat acestei invitaţii şi să-l trimiteţi până vineri, 11 mai 2012 orele 16:00 la delia @ crj . ro  şi gpascu @ crj . ro sau la nr. de fax:  (+4) 021-212.05.19.

Pentru informaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie prin e-mail la: delia • @ • crj . ro  şi gpascu • @ • crj • . • ro sau la nr. de tel: (+4) 021-212.05.20.