Premii

2010

Campania Opriți Codurile!, derulată în anul 2009 de peste 20 de organizații neguvernamentale a primit Premiul Extraconcurs la Gala Societății Civile (26 Mai 2010, la Ateneul Român).

2008

Ambasada Marii Britanii – Certificate of Achievement pentru proiectul Judecător român, judecător european.

2007

USAID & World Learning – Certificate of Appreciation pentru contribuția la dezvoltarea societății civile din România.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării – Premiu pentru contribuția deosebită la promovarea drepturilor omului și combaterea discriminării în România.

2006

Romanian Public Relations Awards – Silver Award for Excellence la categoria Campanii non-comerciale pentru campania Pledoarie pentru Demnitate.

Gala Societății Civile – Premiul categoriei Apărarea drepturilor individuale/colective pentru proiectul Pledoarie pentru demnitate.

Gala Societății Civile – Premiul categoriei Comportament civic și participare publică  pentru proiectul Conflictele de interese și integritatea publică.

Gala Societății Civile – Marele Premiu al Galei pentru proiectul Conflictele de interese și integritatea publică.

2005

Gala Societății Civile – Nominalizare la secțiunea Educație și cercetare cu proiectul Descoperă puterea pe care ți-o dau drepturile.

2004

Romanian Public Relations Awards – Golden Award for Excellence (Overall winner) pentru campania Descoperă puterea pe care ți-o dau drepturile.