Cerere de ofertă pentru achiziţia de servicii organizare seminarii

Centrul de Resurse Juridice solicită oferte pentru achiziţia de servicii de organizare a unei sesiuni de instruire, codul CPV 79951000-5 – servicii de organizare seminarii.

Achiziția de desfășoară în cadrul proiectului „Liber să decid. Tranziția de la tutelă la Sprijin în Luarea Deciziilor pentru persoanele cu dizabilități, ACF_A7_MM_05 finanțat prin Programul Active Citizens Fund România parte a Granturilor SEE și Norvegiene 2014 – 2021.

Achiziția se realizează în conformitate cu Procedura stabilită în cadrul Programului Active Citizens Fund România și se completează cu prevederile Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice și a Ordinul nr. 1284/12.08.2016 emis de Ministerul Fondurilor Europene privind aprobarea procedurii competitive aplicabile beneficiarilor privați.

Prezenta cerere de ofertă reprezintă primul lot din achiziția de servicii de organizare seminarii, care cuprinde un număr 5 loturi, corespunzătoare a cinci tipuri de evenimente ce se vor desfășura în cadrul proiectului în următoarele 24 de luni.

Specificații tehnice servicii Lot 1

Se vor achiziţiona servicii de organizare următorul eveniment:

Sesiune de instruire în București, pentru aprox. 20 de participanți, 2 zile, în perioada 14-15 iulie 2021.

Servicii solicitate:

  1. Servicii cazare: pentru 2 nopti (în hotel, hotelul trebuie să aibă un număr de camere suficient pentru cazarea tuturor participanţilor la curs în aceeaşi locaţie

Hotelul trebuie să fi fost construit sau renovat în ultimii cinci ani şi trebuie să pună la dispoziţia participanţilor minim 8 locuri de parcare.

Cazarea se va face în camere tip single în cadrul aceluiaşi hotel, iar micul dejun va fi inclus în costul cazării.

Cazarea se va face cu o zi înainte de începerea cursului.

  1. Servicii închiriere sală de curs, în aceeasi locaţie unde este asigurată cazarea participanţilor, pentru minim 20 persoane, în formă de “U”.

– sala de curs trebuie sa fie exclusiv destinată acestui scop si sa fie ferită de mirosuri de mâncare;

– suprafaţa minimă a sălii de curs – 60 mp;

– să beneficieze de următoarele dotari tehnice: acces internet, aer condiţionat, flipchart, ecran proiecţie

– să aibă lumină naturală, dar cu posibilitate de proiecţie în condiţii bune;

– sa fie izolată fonic, astfel încât participanţii să nu fie deranjaţi de alte activităţi care au loc în aceeaşi clădire sau în imediata apropiere;

  1. Servicii pauze de lucru (restaurant şi de servire a mesei): cină pentru participanții care se cazează în hotel (aprox. 10 participanți) şi masă de prânz pentru aprox. 20 pers., pentru 2 zile.

Menu-ul va cuprinde trei feluri de mâncare, va fi servit “la farfurie” şi va trebui să includă şi produse pentru vegetarieni.

– 2 pauze de cafea/zi (care să conţină minim cafea, ceai, apă minerală şi plată, produse patiserie sărată şi dulce, fructe)

Spaţiul pentru servirea prânzului trebuie să fie în proximitatea sălii de curs.

  1. Servicii decont transport participanţi (localitățile din care vor proveni participanții vor fi anunțate înaintea fiecărei sesiuni de instruire).
  1. Asistenţă în vederea bunei desfăşurări a evenimentului (prezenţa unui reprezentant al furnizorului pe întreaga durată de desfăşurare a acţiunii).

Va rugam sa ne transmiteţi oferta dvs. la adresa Str. Arcului, nr. 19, sector 2, Bucureşti, cod poştal 021032 sau pe adresa de e-mail office@crj.ro, până la data de 09.07.2021.

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta prin e-mail: office@crj.ro, tel. 021- 212.06.91, fax 021- 212.05.19, persoane de contact: Valentina Nicolae.

Cu stima,
Valentina Nicolae
Responsabil achizitii