CRJ deschide programul de VOLUNTARIAT din cadrul Programului Pledoarie pentru Demnitate

📣 📣 📣   Centrul de Resurse Juridice (CRJ) deschide programul de voluntariat din cadrul Programului Pledoarie pentru Demnitate, începând cu 20 iunie 2021. Activitatea se va desfasura in cadrul proiectului LIBER SĂ DECID. Tranziția de la tutelă la Sprijin în Luarea Deciziilor pentru persoanele cu dizabilități

Avem nevoie de persoane dedicate, cu un interes crescut pentru domeniul drepturilor omului și ale persoanelor cu dizabilități, cunoscătoare ale limbilor engleză și română.

Vrem să-ți cultivi talentul ca viitor activist pentru drepturile omului și să-ți oferim posibilitatea de a te dezvolta personal și profesional.

📌  Iată ce poți face: activități de documentare și cercetare, asistare în organizarea de evenimente și campanii, monitorizare de presă, traduceri (RO-ENG-RO) și corecturi de documente, activități de promovare a proiectelor CRJ prin social media, elaborarea materialelor de promovare.

Este nevoie de timpul și de implicarea ta, minim 10 ore pe săptămână, împărțite cum îți este mai convenabil în intervalul orar 10:00 – 16:00, de luni până vineri.

📌  Ce oferim: contract de voluntariat, program flexibil, acces la multe surse de informare și o experiență cu totul nouă.

Dacă anunțul ți-a stârnit interesul, dă-ne de veste cu un CV și un paragraf de prezentare la gpascu@crj.ro până pe data de 11 iunie 2021. Te rugăm să precizezi perioada de timp în care poți face voluntariat. Aplicaţiile vor fi revizuite pe măsură ce vor fi primite şi doar candidaţii selectaţi vor fi contactaţi pentru un interviu până la data de 15 iunie 2021.

________________________________

Activitatea se derulează în cadrul proiectul ”LIBER SĂ DECID. Tranziția de la tutelă la Sprijin în Luarea Deciziilor pentru persoanele cu dizabilități”, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestei pagini de web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!