De ce să vezi „Eu sunt Luli”, Teatrul Odeon?


Eu sunt LULI s-a jucat iar, la Teatrul Odeon, acolo unde a rămas în stagiunea permanentă. Biletele s-au luat la două zile după ce au fost puse în vânzare. Am fost surprinși, dar ne-a bucurat să vedem atâta interes pentru o piesă despre neglijența unui sistem în care viața se rezumă la umilință, somn și medicație.

Un spectacol absolut emotionant. Am plans de 3 ori si am fost uimita prin ce trec persoanele cu dizabilitati. Partea interactiva mi-a placut cel mai mult, am incercat sa ii ofer lui Luli un trai cat mai bun.
E o piesa care trebuie vazuta si spusa mai departe catre alti oameni!

persoană din public

Toti oamenii ar trebui sa vina la spectacol, este foarte important sa vedem cu adevarat ce se intampla cu persoanele cu dizabilitati in Romania si cum au fost si sunt in continuare tratate de oameni, de centre si de guvern.

persoană din public

Luli își spune povestea în fiecare lună pentru publicul larg. Vedem prin ochii ei cum decurge un trai departe de noi, greu de imaginat și conceput. De mică și până devine adult, fiecare etapă a vieții sale are în spate un episod documentat din realitate.

Luli e un spectacol pentru fiecare dintre noi: ne informează și responsabilizează prin artă despre viața a zeci de mii de persoane din comunitățile noastre, persoane la a căror poveste nu am putea ajunge altfel.

Vă așteptăm alături de noi la reprezentațiile viitoare, să ascultați povestea celor instituționalizați, segregați, șterși parcă din memoria noastră colectivă. Fiecare spectacol este urmat de un dialog cu publicul, moderat de CRJ, cu participarea regizoarei și actrițelor, Crista Bilciu, Anda Saltelechi, Ioana Berzunțeanu și Ioana Mărcoiu, unde puteți veni cu întrebări și comentarii.