Dosar penal cu privire la infracțiunile comise în legătura cu arhiva SIPA/DGPA?

Domnule Procuror General Augustin Lazăr,

Nu credeti că este timpul să deschideti, totuși, un dosar penal cu privire la infracțiunile comise în legătura cu arhiva SIPA/DGPA?

Nu credeți că trebuie să investigați felul în care s-a făcut/se face poliție politică în România, subiecții pasivi fiind magistrați?

Nu credeți că trebuie să investigați felul în care s-a manipulat conținutul arhivei fostei SIPA (copieri, distrugeri, sustrageri, lipsa totală a documentelor de acces în arhivă pe o perioadă de 1 an și jumătate, respectiv între 26 ianuarie 2006 și 1 iunie 2007)?

Nu credeți că sunteți dator să faceți lumină, din înalta demnitate publică pe care o aveți, pentru colegii magistrați? Și pentru justițiabilul român.

CSAT nu vă poate ajuta pentru simplul motiv că nu poate face urmărire penală și nici să decidă dacă aceasta este oportună sau nu. Parchetul (independent) este deasupra acestui for administrativ, iar dumneavoastră sunteți în fruntea lui.

Cred că un astfel de dosar, fie ne poate rupe definitiv de trecut, fie ne lasă în această mizerie morală. Mai cred că un astfel de dosar poate fi piatra de încercare a carierei dumneavoastră!

Georgiana Iorgulescu