Hai în echipa de voluntari a Centrului de Resurse Juridice!

17.03.2022

Centrul de Resurse Juridice (CRJ) caută voluntari pasionați de drepturile omului!

Activitatea de voluntariat se va desfășura în București, în cadrul proiectului LIBER SĂ DECID. Tranziția de la tutelă la Sprijin în Luarea Deciziilor pentru persoane cu dizabilități, parte a programului Pledoarie pentru Demnitate, dedicat persoanelor cu dizabilități.

Proiectul Liber să decid” urmărește creșterea capacității persoanelor cu dizabilități intelectuale și psiho-sociale și cu diagnostice neurologice (AVC și demență) de a-și exercita drepturile fundamentale. Proiectul urmărește totodată promovarea în societate a respectării dreptului la sprijin în luarea deciziilor ca măsură de înlocuire a punerii sub interdicţie judecătorească. Dacă ești o persoană pasionată de domeniul drepturilor omului în general și ale persoanelor cu dizabilități în particular, și dorești să îți extinzi cunoștințele în acest sens, te așteptăm să aplici!

Vei contribui la activități de cercetare și promovare a evenimentelor și campaniilor derulate de CRJ – în funcție de abilitățile și dorința ta de implicare!

Dacă dorești să te alături echipei CRJ în acțiunile organizației pentru respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilități intelectuale, psihosociale şi cu diagnostice neurologice așteptăm să completezi formularul de mai jos, în care să ne povestești pe scurt despre ce te motivează (1-2 paragrafe) și căruia să îi atașezi un CV scurt / resumee, până la data de 22 martie 2022. 

Ulterior ne auzim pentru programarea unui interviu.

Te așteptăm!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL!

______________

Proiectul ”LIBER SĂ DECID. Tranziția de la tutelă la Sprijin în Luarea Deciziilor pentru persoanele cu dizabilități” este derulat de Centrul de Resurse Juridice cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.
Conținutul acestei pagini de web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann