Centrul de Resurse Juridice organizează mâine, 21.01.2022, între orele 16:00 – 17:00, pe ZOOM, o întâlnire de lucru a persoanelor cu dizabilităţi, membrilor de familie, tutorilor, profesioniştilor cu  dl. Michael Bach, din partea Institute for Research and Development on Inclusion and Society (IRIS
), promotorul reformei la nivel internaţional pentru implementarea articolul 12 CDPD şi cunoscător al situaţiei din România.   

Întâlnirea are loc în contextul proiectului de lege aflat în dezbatere în Senatul României – Legea nr. 541/2021 “Proiect de lege privind unele măsuri de ocrotire pentru persoanele cu dizabilități intelectuale și psihosociale”.

Participarea se face pe bază de înscriere prealabilă.
Persoanele interesate să participe la întâlnirea de lucru sunt rugate să transmită un e-mail pe adresa
oana.dodu@crj.ro pentru a primi detaliile de înscriere în Zoom. De asemenea, încurajăm persoanele cu dizabilități, organizațiile din care acestea fac parte, asociațiile de părinți, tutorii și/sau asistenții personali să participe la eveniment.

______________________________________________________

Activitatea se derulează în cadrul proiectului ”LIBER SĂ DECID. Tranziția de la tutelă la Sprijin în Luarea Deciziilor pentru persoanele cu dizabilități” derulat de Centrul de Resurse Juridice, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestei pagini de web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.
Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!