Seminar de informare privind managementul diversităţii

header geop

Centrul de Resurse Juridice (CRJ) şi Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) vă invită la evenimentul: „Seminar de  informare privind managementul diversităţii”. Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Reţea multi-regională de servicii de consiliere pentru incluziunea socială a persoanelor discriminate” finanţat POS-DRU şi implementat de către CRJ în parteneriat cu CNCD şi Fundaţia Giacomo Brodolini (Italia).

Scopul evenimentului este acela de a prezenta actorilor interesaţi (angajatori, manageri de resurse umane, lideri de sindicat şi reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale din domeniul antidiscriminării/incluziunii sociale) ideea de managementul diversităţii în România şi instrumente concrete prin care diversitatea poate deveni un avantaj de afaceri.

Considerăm că societatea românească este o societate diversă şi că diversitatea şi implicaţiile acesteia în câmpul muncii nu pot fi ignorate. De la situaţii de discriminare – şi prin urmare de încălcare a legii – până la pierderea unor resurse umane sau segmente de clienţi importante, ignorarea diversităţii aduce consecinţe negative.
header_img

În cadrul evenimentului vom prezenta conceptul de management al diversităţii, exemple de bună practică la nivel european, iniţiativele UE în domeniu, paşii pe care i-am făcut în cadrul proiectului pentru a dezvolta şi implementa instrumente de managementul diversităţii cât şi un model concret de implementare a managementului diversităţii în companii. Experţi în domeniu vor aduce contribuţii specifice şi vor răspunde la întrebări.

Evenimentul se va desfăşura marţi, 15 mai 2012, ora 09:30, la Hotel Internaţional, str. Căuzaşi, nr. 27, sector 3, Bucureşti. Participarea este gratuită iar cheltuielile de participare vor fi acoperite. Pentru a putea participa, vă rugăm să completaţi formularul ataşat acestei invitaţii şi să-l trimiteţi până vineri, 11 mai 2012 orele 16:00 la delia @ crj . ro  şi gpascu @ crj . ro sau la nr. de fax:  (+4) 021-212.05.19.

Pentru informaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie prin e-mail la: delia • @ • crj . ro  şi gpascu • @ • crj • . • ro sau la nr. de tel: (+4) 021-212.05.20.

Invitatie seminar managementul diversităţii

Formular inscriere eveniment CRJ CNCD

Informatii locatie desfasurare eveniment