Volunteers Wanted: Do You Speak Nondiscrimination?

26.01.2017

volunteers-wanted

Centrul de Resurse Juridice pornește o nouă căutare de voluntari în cadrul programului Antidiscriminare pentru perioada 15 Feb – 15 Apr 2017.

Avem nevoie de persoane serioase, harnice, cunoscătoare fine ale limbilor engleză și română și cu un simț înnăscut pentru respectarea drepturilor omului.

Vrem să-ți cultivăm talentul ca viitor activist pentru drepturile omului și să-ți oferim posibilitatea de a te dezvolta personal și profesional.

Avem nevoie de tine în principal pentru traduceri (RO-ENG) și corecturi de documente, iar când îți mai rămâne timp, te vom trage de mânecă să ne ajuți cu activități de documentare și cercetare, asistare în organizarea de evenimente și campanii, monitorizare de presă.

De asemenea, trebuie să vii la birou timp de minim 6 ore pe săptămână împărțite cum ți-este mai convenabil în intervalul orar 9:00 – 17:00, de luni până vineri.

La schimb pentru eforturile tale, ai acces la multe surse de informare, program realmente flexibil și experiența lucrului într-un ONG.

Dacă te-am convins, așteptăm un CV și un paragraf de prezentare la cezara.david@crj.ro până pe data de 2 Februarie 2017.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann