Hai la „Colivie” – instalație participativă: 15-17 septembrie, București | STREET DELIVERY

Vino să ne cunoști mai bine între 15-17 septembrie, la Street Delivery București!

Cu toții avem nevoie de sprijin, cu toții avem nevoie de un grup de suport, de prieteni apropiați, de sfaturi, de trai în comunitate, printre oameni, alături de oameni – esențiale pentru viața noastră socială și emoțională.

Comunitatea ne oferă conexiuni profunde, oportunități de împărtășire a experiențelor și sprijin în momentele dificile. A avea un grup de suport înseamnă că avem o rețea de persoane care ne pot înțelege, susține și încuraja în aspirațiile noastre și în perioadele de provocări.

Pentru persoanele cu dizabilități intelectuale și/sau psihosociale, instituționalizate sau cu trecut instituțional, tot ce am enumerat mai sus rămâne într-un orizont foarte îndepărtat.

Află mai multe la instalația participativă – Colivia.

#DizabilitateÎnComunitate – discutăm despre tranziția de la tutelă la sprijin în luarea deciziilor pentru persoanele cu dizabilități intelectuale și/sau psihosociale și cum se leagă de traiul în comunitate. Dezbatem importanța implicării autorităților și societății civile în acest proces, vorbim despre stigmă și integrare reală, servicii în comunitate și deschiderea noatră față de #dizabilitate.

Mai multe detalii despre ce pregătim pentru public vor fi disponibile în scurt timp pe paginile noastre de social media. Până atunci, anunțați-vă prietenii. Vă așteptăm în număr cât mai mare.