Cerere de ofertă pentru achiziţia de servicii organizare seminarii

Centrul de Resurse Juridice solicită oferte pentru achiziţia de servicii de organizare a unei sesiuni de instruire, codul CPV 79951000-5 – servicii de organizare seminarii.

Achiziția de desfășoară în cadrul proiectului „Liber să decid. Tranziția de la tutelă la Sprijin în Luarea Deciziilor pentru persoanele cu dizabilități, ACF_A7_MM_05 finanțat prin Programul Active Citizens Fund România parte a Granturilor SEE și Norvegiene 2014 – 2021.

Achiziția se realizează în conformitate cu Procedura stabilită în cadrul Programului Active Citizens Fund România și se completează cu prevederile Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice și a Ordinul nr. 1284/12.08.2016 emis de Ministerul Fondurilor Europene privind aprobarea procedurii competitive aplicabile beneficiarilor privați.

Prezenta cerere de ofertă reprezintă Lotul 2 din achiziția de servicii de organizare seminarii, care cuprinde un număr 5 loturi, corespunzătoare a cinci tipuri de evenimente ce se vor desfășura în cadrul proiectului în următoarele 24 de luni.

Specificații tehnice servicii Lot 2

Se vor achiziţiona servicii de organizare următorul eveniment:

Sesiune de instruire pe Valea Prahovei (Sinaia, Brașov, Poiana Brașov), pentru aprox. 35 de participanți, 3 zile (2 nopți), în perioada 29 sept – 1 oct. 2021.

Servicii solicitate:

  1. Servicii cazare: pentru 2 nopti (în hotel, hotelul trebuie să aibă un număr de camere suficient pentru cazarea tuturor participanţilor la curs în aceeaşi locaţie).

Hotelul trebuie să fi fost construit sau renovat în ultimii cinci ani şi trebuie să pună la dispoziţia participanţilor minim 15 locuri de parcare.

Cazarea se va face în camere tip single și double twin în cadrul aceluiaşi hotel, iar micul dejun va fi inclus în costul cazării. Vor fi necesare un număr de aprox. 10 camere single și 12 camere duble.

  1. Servicii închiriere sală de curs, în aceeasi locaţie unde este asigurată cazarea participanţilor, pentru minim 40 persoane, în formă de “U”, cu respectarea normelor de distanțare socială.

– sala de curs trebuie sa fie exclusiv destinată acestui scop si sa fie ferită de mirosuri de mâncare;

– suprafaţa minimă a sălii de curs – aprox 100 mp;

– să beneficieze de următoarele dotari tehnice: acces internet de mare viteză (acest aspect este deosebit de important pentru că vom avea traineri străini ce vor intra online, pe platforma Zoom), aer condiţionat, flipchart, ecran proiecţie

– sistem sonorizare cu un microfon fix și unul mobil

– să aibă lumină naturală, dar cu posibilitate de proiecţie în condiţii bune;

– sa fie izolată fonic, astfel încât participanţii să nu fie deranjaţi de alte activităţi care au loc în aceeaşi clădire sau în imediata apropiere;

  1. Servicii pauze de lucru (restaurant şi de servire a mesei): cină pentru toți participanții şi masă de prânz pentru 3 zile.

Menu-ul va trebui să includă şi produse pentru vegetarieni.

– 2 pauze de cafea/zi în primele 2 zile și o singură pauză în ultima zi. Pauzele de cafea vor conţine minim cafea, ceai, apă minerală şi plată, produse patiserie sărată şi dulce, fructe.

Spaţiul pentru servirea prânzului trebuie să fie în proximitatea sălii de curs.

  1. Servicii decont transport participanţi (localitățile din care vor proveni participanții și suma estimativă pentru decontarea transportului vor fi anunțate ulterior iat în contract va fi evidențiată separat de celelalte servicii).

Deconturile de transport pentru participanţii la eveniment vor fi realizate pe baza documentelor justificative primite de la participanţi.

  1. Asistenţă în vederea bunei desfăşurări a evenimentului (prezenţa unui reprezentant al furnizorului pe întreaga durată de desfăşurare a acţiunii).

Va rugam sa ne transmiteţi oferta dvs. la adresa Str. Arcului, nr. 19, sector 2, Bucureşti, cod poştal 021032 sau pe adresa de e-mail office@crj.ro, până la data de 13.09.2021.

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta prin e-mail: office@crj.ro, tel. 021- 212.06.91, fax 021- 212.05.19, persoana de contact: Oana Dodu.