Sesiune de instruire: Reprezentarea copiilor cu dizabilități în procedurile juridice

knowledge-1052010_640

MDAC și CRJ vă invită la sesiunea de instruire:

REPREZENTAREA COPIILOR CU DIZABILITĂȚI ÎN PROCEDURILE JUDICIARE

 

Dacă ești avocat și crezi că tinerii și copiii cu dizabilități mintale sunt excluși în mod injust din şcoală, nu au acces adecvat la servicii medicale, nu sunt incluşi în comunitate, sunt supuși abuzurilor și nu au acces la justiție,

vino alături de noi între

7 – 9 Decembrie, la București

Formatorii vor aborda subiecte despre:

  • standardele juridice naționale și internaționale și spețe relevante;
  • tehnici de relaționare și comunicare cu tinerii și copiii cu dizabilități mintale.

Conținutul sesiunii vizează 70% informații din materie civilă și 30% informații din materie penală.

Sesiunea este gratuită și va avea loc în Bucureşti în limita a 25 de locuri. Pentru participanţii din afara Bucureştiului se decontează cheltuielile cu transportul şi se asigură cazarea şi masa la un hotel din Bucureşti.

Pentru participarea la sesiunea de instruire, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa office@crj.ro, până la data de 6 Decembrie 2016. Locurile se vor ocupa în ordinea solicitărilor. Pentru mai multe detalii, vă rugăm apelați 021-212 06 90 sau 0744 634 490, Av. Vadim Chiriac.

CRJ este o organizaţie neguvernamentală, înfiinţată în anul 1998 de către Fundaţia pentru o Societate Deschisă, care acţionează pentru crearea şi funcţionarea unui cadru legal şi instituţional care să asigure respectarea drepturilor omului şi a egalităţii de şanse şi pentru accesul liber la un act de justiţie echitabil.

MDAC este o organizație internațională de apărare a drepturilor omului, ce folosește cadrul legal pentru a asigura egalitatea, incluziunea și justiția pentru persoanele cu dizabilități mintale din întreaga lume.

Sesiunea face parte din proiectul condus de MDAC – „Inovarea în formarea avocaților europeni pentru promovarea drepturilor copiiilor cu dizabilități”, în parteneriat cu organizații din opt țări europene: Belgia, Bulgaria, Cehia, Irlanda, Lituania, Polonia, România și Slovacia. Proiectul este co-finanțat de Uniunea Europeană. CRJ este partenerul român.