Materiale jurnalistice

O serie de colaboratori din media s-au alăturat campaniei noastre de realizare și promovare de materiale care combat și informează despre discursul instigator la ură și drepturile omului, în general.

Vasile, Utopia Balcanica
Vasile a scris câteva mii de articole de satiră ultravirale şi nişte scenarii TV. A participat la diferite proiecte editoriale, civice, comerciale sau pur şi simplu de amorul artei. CV-ul său continuă cu multe alte activități. Le găsiți pe toate și pe Vasile pe blogul său, Utopia Balcanica, despre care spune ca este singurul blog autohton de umor, caricatură, opinie şi lifestyle de care știe.
Simina Popescu. Simina este o ilustratoare și autoare de bandă desenată din Bucuresti, unde momentan trăiește și desenează. Este pasionată de reprezentarea LGBTQIA+ în media contemporană și de povești despre intimitate și emotii profunde. Simina locuiește cu un motan pe nume Fredi, și lucrează la romanul său grafic de debut, Leap, programat pentru publicație în primavară 2024 sub Roaring Brook, o ramură a editurii Macmillan USA.
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann