Informații pentru victimele infracțiunilor

Aceasta pagină se adresează victimelor infracţiunilor. Dacă vrei să afli care îţi sunt drepturile, ca victimă, la ce servicii ai dreptul sau care sunt procedurile de raportare sau judiciare, eşti în locul potrivit.
Pagina este parte din proiectul VICATIS – Îmbunătățirea serviciilor de sprijin din perspectiva victimelor. Scopul nostru este de a pune la dispoziţie victimelor infracţiunilor instrumente prin intermediul cărora sunt informate despre drepturile lor şi, astfel, accesează serviciile care le pot ajuta.

Proiectul este coordonat de Centrul Juridic Croat și implementat în parteneriat cu următoarele organizații și instituții:  Centrul Juridic Croat, Ministerul Justiției din Republica Croația și Biroul Guvernamental pentru Drepturile Omului și Drepturile Minorităților Naționale (HR), Asociația Patent (HU), Centrul de Resurse Juridice (RO), Asociația pentru Comunicare Non-violentă și Institutul pentre Pace (SI).

 

 

Proiect finanțat de Programul Justiție (2014-2020) al Uniunii Europene. Conținutul acestui de website reflectă exclusiv poziția autorilor și este responsabilitatea acestora, în întregime. Comisia Europeană nu își asumă niciun fel de responsabilitate pentru modul în care pot fi folosite informațiile conținute în document.